Forum Młodzieżowe :: Zobacz temat - kontrowersyjna postac czy kiepski żart...?

Poprzedni temat «» Następny temat

kontrowersyjna postac czy kiepski żart...?
Autor Wiadomość
maja281 

Poziom: 1
HP: 0/18
 0%
MP: 8/8
 100%
EXP: 2/9
 22%
Wysłany: 2010-03-16, 14:19   kontrowersyjna postac czy kiepski żart...?

WALDEMAR KRYNICKI 2010 - Psychiatra prezydentem POLSKI !!!

Za kilka miesięcy będziemy mieli szansę na nowy start. Wykorzystajmy ją. Jeśli zechcesz wiedzieć o mnie więcej, to w dobie internetu nie zajmie Ci to dużo czasu :-)

www.krynicki.blog.onet.pl

http://www.dziennik.krako...aczelo-sie.html

Pragnąc kandydować na Prezydenta RP wywołuję z bezimiennej szarości tych wszystkich, którzy wierzą w odnowę. Wprawdzie nie są zadowoleni ze stanu naszych społeczności lokalnych i stanu
państwa, ale żywią nadzieję na jego naprawę. Może nawet wiedzą, jak się do niej zabrać... Cóż, kiedy bardzo często są osamotnieni albo tak się im wydaje.

Kandydując na Prezydenta RP chciałbym wezwać nas wszystkich pod jeden sztandar, nie lewicowy, nie centrowy, nie prawicowy, lecz pod jedyny sztandar, pod którym mógłby i powinien stanąć Człowiek
współczesny, człowiek rozczarowany fiaskiem wszystkich wielkich haseł i ideologii. Na tym sztandarze widnieje tylko jedno słowo- Człowiek. Tak, Człowiek jest najważniejszy.

A Człowiek, to owszem ja, ale cóż byłby ze mnie za człowiek, gdyby nie moi najbliżsi, gdyby nie drugi człowiek, gdyby nie moja społeczność lokalna, moja Ojczyzna.

Na początku kwietnia będziemy mieli możliwość spotkania się z Dr Waldemarem Krynickim, który przyjeżdża z Francji. Na koniec marca będzie dokładnie podany do wiadomości publicznej czas i miejsca spotkań.
Sztab Wyborczy Waldemara Krynickiego
kandydata do Urzędu Prezydenta RP- 2010

Odpowiedz do tematu