|
Depilacja |
| Autor |
Wiadomość |
jolka

Poziom: 1
|
Wysłany: 2009-01-11, 08:27 Depilacja
|
|
|
Napiszcie czego używacie do depilacji , co polecacie ?
Ja do depilacji nóg używam depilatora ale bardziej wrażliwe miejsca tj okolice bikinii , pachy poprostu golę maszynką bo depilatorem czy plastrami to strasznie boli .
Aha i chciałam zapytać czy któraś z Was ma może Depilator "Easy Free Bezpiecznie i bezboleśnie ? Czy molżliwe jest depilowanie bezbolesne ? |
|
|
|
 |
Strzyga

Pomogła: 7 razy Dołączyła: 09 Kwi 2008 Posty: 1680 Skąd: Łódź
Poziom: 34
|
Wysłany: 2009-01-11, 16:08
|
|
|
Depilatora
| jolka napisał/a: | | Czy molżliwe jest depilowanie bezbolesne ? |
Raczej nie bo to głównie zależy od skóry, wrażliwości na ból, depilator może jedynie troszkę uśmierzać ból... tak mi się wydaje. |
_________________ Co dasz drugiemu nie zginie,
Odda Ci w Sądu straszliwej godzinie. |
|
|
|
 |
Lena
'.Miss Perfect.'

Pomogła: 1 raz Wiek: 20 Dołączyła: 03 Kwi 2008 Posty: 1308
Poziom: 31
|
Wysłany: 2009-01-12, 11:29
|
|
|
| no, w sumie najmniej bolesnym sposobem depilowania ( dla mnie całkowicie bezbolesnym) jest golenie się maszynką do golenia. Wystarczy tylko troche pianki do golenia. |
|
 |
olka

Poziom: 1
|
Wysłany: 2010-03-07, 20:47
|
|
|
Ja zawsze nogi lecę depilatorem Bikini też (ze specjalną nakładką), ale jak gdzieś nie dojadę to poprawiam maszynką, paszki samą maszynką |
|
|
|
 |
P.Marysienka

Poziom: 3
|
Wysłany: 2010-08-09, 18:32
|
|
|
| No ja podobnie... raczej niczego nadzwyczajnego nie uzywam:) |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
© 2010 by Pogawędki.pl Wszelkie prawa zastrzezone. Kopiowanie elementów zawartych na stronie zabronione.