|
Kolęda. Czym jest dla Was ? |
| Autor |
Wiadomość |
Domaniak

Poziom: 7
|
Wysłany: 2009-10-12, 23:59 Kolęda. Czym jest dla Was ?
|
|
|
| Jestem ciekaw co myslicie na temat kolędy ? Czym jest dla Was ? Odwiedzinami kapłana ,zainteresowanego swoimi parafianami czy pustą wizytą ? |
|
|
|
 |
tomek50

Poziom: 10
|
Wysłany: 2009-10-31, 17:29
|
|
|
| To zależy. My mamy takiego księdza, który kolęduje i bez powodu. Wpadnie, zapyta sie o zdrowie. Jak trzeba pomoże. Więc kolęda jest czyms bardzo fajnym. Ksiądz ma tylko jedna wadę. Jest po prostu słowny. Jak mówi, że będzie to będzie. Bez względu na wszystko. Dlatego ostatnio miałem kolędę o 1:00 w nocy ! Po prostu nasz dom był ostatnim a ksiądz wczesniej sie troche zagadał. Ale i tak było ok. |
|
|
|
 |
Wojtek

Poziom: 13
|
Wysłany: 2009-12-15, 17:48
|
|
|
| Wyciąganiem pieniędzy. Mamy takiego księdza, który przychodzi po prostu po kopertę. Śmieję się, że następnym razem podam ją przez drzwi :-) |
|
|
|
 |
Agusia:)

Wiek: 18 Dołączyła: 22 Paź 2009 Posty: 182 Skąd: Zgorzelec
Poziom: 12
|
Wysłany: 2010-01-08, 22:19
|
|
|
| Kolęda powinna wyglądać tak, że Ks. naprawdę chce kolędować... Niestety ja mam takiego Ks. który idzie za kasą, co mnie bardzo wkurza. Czasami mam zamiar mu coś powiedzieć, ale nie będe już taka wredna dla Niego... Takich Ks. nie lubie, ale niestety mało jest takich, którzy chodzą bo chcą, nie dla pieniędzy. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
© 2010 by Pogawędki.pl Wszelkie prawa zastrzezone. Kopiowanie elementów zawartych na stronie zabronione.