|
Czym dla Was jest przyjaźń? |
| Autor |
Wiadomość |
Buka
I will be always...

Poziom: 8
|
Wysłany: 2008-08-19, 20:12
|
|
|
| BlackSmile napisał/a: | | Czyli w przyszłości, jak będziesz miała męża, to nie weźmiesz z nim ślubu, nie będziesz go kochać, bo nie masz pewności, czy Cię kiedykolwiek nie opuści? |
skoro będę miała męża to znaczy że będę po ślubie. Zagmatwałaś Moniko
Mi ten brak pewności nie przeszkadza, bo pewności w takich sprawach się nigdy nie ma.
Poza tym to nie ja twierdzę że przyjaciel to ktoś kto nigdy nas nie opuści i tym samym nie sądzę że mąż to ktoś kto nigdy ,nie nie opuści. |
|
|
|
 |
optymistka
zum Denken anregen

Pomogła: 2 razy Wiek: 20 Dołączyła: 05 Kwi 2008 Posty: 575
Poziom: 22
|
Wysłany: 2008-08-19, 22:38
|
|
|
| Jak ktoś się parę razy nie przejchał porządnie to nie wie co to znaczy i tyle. |
_________________ Trwam jedynie przez strach
Z węzłem w gardle
I nie przestaję o Tobie myśleć,
Po trochu serce
Traci wiarę, traci głos
Ocal mnie od zapomnienia, ocal mnie od samotności ... |
|
|
|
 |
Hamarka
lubie wsyskich:D

Pomogła: 1 raz Dołączyła: 01 Maj 2008 Posty: 267 Skąd: CRP
Poziom: 15
|
Wysłany: 2008-08-20, 23:03
|
|
|
Heh, też miałam wieloletnie przyjaźnie, które były naprawdę "jak z obrazka". Nie mieliśmy gdzie spędzić razem sylwestra, do dyspozycji została ZIMNA ALTANKA NA DZIAŁCE albo rozchodzimy się do innych znajomych, ale NIEEE - gdzie by nie było, MUSIMY BYĆ RAZEM bo taka przyjaźń to coś najbardziej wyjątkowego na świecie
Dzisiaj drogi każdego z nas kompletnie się rozeszły |
_________________ ej-men!
Tylko dwie rzeczy na świecie śmierdzą rybami - jedna z nich to ryby... |
|
|
|
 |
BlackSmile

Poziom: 12
|
Wysłany: 2008-08-21, 11:15
|
|
|
Wiadomo, że zakładamy własną rodzinę. Chcąc nie chcąc, nasze drogi się kiedyś rozejdą.
Ale zawsze zostaną wspomnienia, że miało się tą bliską osobę, z którą spędzało się czas i której zawdzięczamy to, że nie było się samotnym. |
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
 |
|
|
|
 |
tomek50

Poziom: 10
|
Wysłany: 2009-12-16, 00:11
|
|
|
| Ravage napisał/a: | przyjaciele sa tylko w rodzinie... poza nia nie ma a co do rodziny to tez nie jest reguła
NIE ZYJMY ZłUDZENIAMI |
Masz rację co do rodziny. Czasem nie ma wśród niej przyjaciół.
Dla mnie przyjaźń jest czymś czego jeszcze nie doświadczyłem. Mam bliskie osoby. Ale czy zasługują na słowo przyjaciel? Raczej nie. |
|
|
|
 |
Agusia:)

Wiek: 18 Dołączyła: 22 Paź 2009 Posty: 182 Skąd: Zgorzelec
Poziom: 12
|
Wysłany: 2009-12-22, 19:51
|
|
|